zondag, 24.03.2019 Tel. 0039 0474 671766 | hotel@steinpent.com DEU | ITA | NED
Logo Hotel Steinpent

AANVRAGEN

AANKOMST:

VERTREK:

>> Online BOEKINGEN

GASTHEREN & CO.

Wandelhotel Steinpent wordt door WEM geleid.

De hoofdletters staan voor "W", "E" en "M" en zijn voor Walter, Eduard en Markus. In 1996 zijn we samengekomen en met succes de activiteiten in het toerisme beginnen uitbaten. Het wandelhotel konden wij in 2005 overnemen. Ieder van ons heeft zijn eigen karakter met sterke en minder sterke kanten. Deze mix ervan maakt het compleet. Wij, Walter, Eduard en Markus, kort WEM, verheugen ons, ook u bij ons te mogen verwelkomen.Walter is onze visionair. Hij runt ook een bio-landschap en is de eerste aanspreekpartner voor onze medewerkers.

Eduard is verantwoordelijk voor het cijferwerk. Het lukt heel goed de hoge investeringskosten in de hand te houden en geleidelijk aan streven wij naar de ideeën om verdere ontwikkeling van hotelimmobiliën.

Markus is het meest moeilijk te beschrijven. Hij is primair verantwoordelijk voor de verzorging van de gasten. Hij is rijk aan verhalen. U kunt ze beluisteren maar u hoeft niet. Ideeën uit de natuur, gedachten uit het leven en hij kent de streek Ahrntal door en door.

WEM alleen maakt het niet, maar samen met ons hardwerkend en vriendelijk personeel zijn wij een goed team. Wij allen zijn graag uw gastheer. U hebt bewust gekozen voor een zeer mooie omgeving en voor vriendelijke mensen.