zondag, 24.03.2019 Tel. 0039 0474 671766 | hotel@steinpent.com DEU | ITA | NED
Logo Hotel Steinpent

AANVRAGEN

AANKOMST:

VERTREK:

>> Online BOEKINGEN

Das Programm der Abenteuer Schule im Ahrntal

4 dagen/3 overnachtingen : avontuurdagen met focus belevenispedagogie.

Belevenis en ervaringspedagogie wil zeggen de ontwikkeling en vordering van sociale vaardigheden en zelfontwikkeling van kinderen, jeugd en jonge volwassenen. Het is niet de kennis die op de voorgrond staat, maar het onmiddellijk leren denken met hoofd, hart en hand en proberen problemen op een creatieve en sociale manier op te lossen.

4 Tage / 3 Übernachtungen: Abenteuertage mit Schwerpunkt Erlebnispädagogik

Die Erlebnispädagogik beschäftigt sich mit der Entwicklung und Förderung von sozialen Fähigkeiten, sowie mit der Selbstentwicklung von Kindern, Jugendlichen und jungen Erwachsenen. Dabei steht nicht die Wissensvermittlung im Vordergrund, sondern das unmittelbare Lernen mit Kopf, Herz und Hand mit kreativen Problemlösungsansätzen und sozialem Aufforderungscharakter.

6 dagen/5 overnachtingen: avontuurweek

Het programma van elke dag kunt u hier vinden. www.abenteuerschule.it/dt-abenteuerwoche.htm

 Met een minimum van 16 personen; in de prijs zijn inbegrepen 6 dagen in één van onze vakantiewoningen zonder levensmiddelen, evaluatie van de planning op school, programma in Ahrntal en na- briefing op school. Vergezeld door een ervaren pedagoog, sport klimmen en discoverypark met berggids, mountainbiketour inclusief fiets en helm.

Informatiebrochure kunt u downloaden ( PDF, 650 KB)